Help mee

Hoe kun jij meehelpen? Door eerlijke en gezonde voedingssupplementen te kopen, die je anders bij een winstgevend bedrijf zou kopen.

Je kunt het leven van een meisje veranderen

Dit is hoe het werkt:

Voor elke €100 die je aan onze producten besteedt, gaat er €15-20 naar het onderwijs van het meisje. Het kost €170 om een meisje een jaar lang naar school te sturen. Dat houdt in dat als je bij ons €80 per maand besteedt (€960 per jaar), je een meisje een jaar lang naar school helpt gaan!

Als je deelneemt aan onze beweging kun je zien hoe het meisje al opgroeiend wordt opgeleid. Je krijgt van ons halfjaarlijkse rapporten, handgeschreven briefjes van het meisje en foto’s toegestuurd.

Wij streven ernaar dit zo speciaal mogelijk te maken door continu contact met het kind te onderhouden. Help mee om meisjes te onderwijzen.

Door meisjes op te leiden worden gezinnen, gemeenschappen en samenlevingen sterker. Help ons meisjes te empoweren voor een betere wereld.

Ons doel

We zijn een organisatie die zich inzet om jonge meisjes in ontwikkelingslanden de mogelijkheid te geven om het onderwijs te krijgen dat ze verdienen. Ook krijgen ze gratis maaltijden.

Tot nu toe hebben we twee meisjes geholpen. Jij kunt bijdragen aan hun educatie!