Neemt u Curcumine supplementen met Zwarte Peper/ Piperine?

Zo ja, heeft u zich ooit afgevraagd of zwarte peper nodig is om de voordelen van uw supplement ten volle te benutten? Nou, we zijn hier om u te vertellen dat het niet zo is. In feite zijn er verschillende redenen waarom zwarte peper moet worden vermeden bij het nemen van Curcumine supplementen. Wij zullen die redenen zo dadelijk uiteenzetten, maar laten wij eerst onszelf en ons product voorstellen.


Bij Vital Abc zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit voedingssupplementen en functionele voeding. Naturex heeft een nieuw product ontwikkeld, TurmiPureGold genaamd, dat het eerste en enige zwarte peper-vrije curcumine supplement is met een hoge biobeschikbaarheid en dat oplosbaar is in water. Dit betekent dat er geen extra ingrediënten in dit product zitten die de absorptie van curcumine kunnen verstoren. Het TurmiPureGold-extract is gestandaardiseerd op 95% pure curcuminoïden – het actieve bestanddeel dat van nature voorkomt in kurkumawortel (Curcuma longa). Dit zorgt voor consistente niveaus van bioactieve bestanddelen bij elke dosis, waardoor het voor consumenten gemakkelijker wordt om hun inname te controleren en de resultaten na verloop van tijd te volgen. Het is ook gemakkelijk voor fabrikanten die een betrouwbare bron van deze belangrijke verbinding willen zonder zich zorgen te hoeven maken over variabiliteit van partij tot partij of van seizoen tot seizoen, zoals bij natuurlijke plantenextracten zoals kurkumapoeder of verse wortels het geval zou zijn, die aanzienlijk kunnen variëren afhankelijk van de groeiomstandigheden en de oogsttijd. Dat betekent betere producten tegen lagere kosten! En omdat het extract geen piperine bevat (de stof die verantwoordelijk is voor de peperachtige smaak), is het niet nodig om extra toevoegingen zoals zwarte peper toe te voegen aan uw supplement – u bespaart geld en haalt meer uit elke dosis!

Zwarte peper of piperine verminderen de effectiviteit van het curcuminesupplement dat u inneemt, doordat het zich bindt aan dezelfde receptorplaatsen in uw darmen waar het zich aan probeert te binden.

Piperine voorkomt dat verschillende stoffen worden geabsorbeerd (in dit geval curcumine) omdat het dezelfde receptoren in je darmen blokkeert/concurreert.

Ook het in zwarte peper aanwezige piperine kan de darmwand beschadigen en verhoogt de darmdoorlaatbaarheid, waardoor het niet wordt aanbevolen voor mensen die lijden aan darmstoornissen.

Zoals u ziet, is piperine in combinatie met Curcumine niet zo goed voor uw gezondheid als men u wil doen geloven. De veiligheid van TurmipureGold is afzonderlijk beoordeeld in een klinische veiligheidsstudie die in Frankrijk is uitgevoerd. U kunt dus zeker zijn van de wetenschap en kwaliteit achter de ontwikkeling van Turmipure Gold, dat het belangrijkste hoogwaardige ingrediënt is in Curcum-X van Vital Abc.

FROM OUR SHOP

70.00

DETERMINE YOUR INDEX IN THE COMFORT OF YOUR OWN HOME Delivery within 1-3 days

Active life

OMEGA 3, 4-in-1

25.00

Hulp bij een druk leven ~ Vermindert ontstekingswaarde ~ Draagt bij aan de controle van chronische aandoeningen ~ Voor een gezonde hartfunctie, hersenfunctie en gezichtsvermogen Levering binnen 1-3 dagen

Active life

5-in-1 OMEGA 3

30.00

Gezond leven ~ Vol met benodigde antioxidanten ~ Voor gezonde hersenen, ogen, botten en hart ~ Stimuleren van een optimale hartfunctie Levering binnen 1-3 dagen

Active life

CHLORELLA

20.00

Prêt pour la désintoxication ! ~ Débarrasser l'organisme des aflatoxines Plein de vitamines, de protéines et de minéraux Améliorer le système immunitaire Livraison dans un délai de 1 à 3 jours

LATEST ARTICLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.