Ons doel is gezondheid

“Focus op gezondheidspreventie, in plaats van genezing.”

Tegenwoordig is het helaas zo dat hoe hard we ook proberen een goed dieet te hebben, er geen goede voeding beschikbaar is en we ziek worden. Omdat het voedsel dat we tegenwoordig eten niet meer zo voedzaam is als vroeger. Daarom zijn we tegenwoordig afhankelijk van supplementen om ons lichaam van alle voedingsbehoeften te voorzien.

In ons drukke levens is het helaas zo dat er slechte of onvoldoende voeding is. Of het nou gaat om ontwikkelde of onderontwikkelde landen, vegetarisch of niet-vegetarisch – de meesten van ons hebben er last van. En dat begrijpen we pas als wijzelf of onze dierbaren ziek worden.

Ik kom uit een vegetarisch gezin, waardoor ik heb geleerd dat het vegetarische dieet even voedzaam is. Nadat ik een persoonlijk gezondheidsprobleem heb gehad leerde ik de waarde van een goed dieet met de juist supplementen.

Dit is een van de redenen waarom we gebruik maken van een vegetarische bron van essentiële voedingsstoffen, zonder dierlijk leven. Zo begon VitalAbc – voor essentiële supplementen en vitaminen.

De grote verscheidenheid aan supplementen en vitamines is belangrijker geworden voor ons welzijn vanwege de bijwerkingen van de moderne geneeskunde. Als we ziek worden, zoeken we direct medische hulp. Welke leeftijdsgroep dan ook, artsen pompen sterke medicijnen in ons lichaam voor onmiddellijke verlichting. Staan we er wel bij stil dat ons lichaam daar de prijs voor betaalt? Als we zo’n behandelmodel blijven herhalen?

In plaats van dokters zou onze gezondheid op de eerste plek moeten komen. Een dagelijks ritueel/dosis supplementen en mineralen resulteert in een gezond gezin, een gezonde economie en een gezonde volgende generatie.

Een ding dat we zeker weten is: voorkomen is beter dan genezen. Daarom nodigen we je uit om mee te doen met onze preventie. We streven ernaar om supplementen aan te bieden die zijn gebaseerd op wetenschap en een goed begrip van ons lichaam. Zo natuurlijk mogelijk en zonder onnodige chemicaliën of producten.

Onze producten

16

Producten

890

Tevreden klanten

64

Ingrediënten

5

Onderscheidingen