BEPAAL UW INDEX IN HET COMFORT VAN UW EIGEN HUIS

HS-Omega-3 Index test kit kopen

Onze zelftest is vergelijkbaar met een bloedsuikertest in capillair bloed – een prik in de vinger, wat bloed op een filtreerpapiertje, en vervolgens wordt het filtreerpapiertje per post naar ons opgestuurd. De zelftest is voorzien van een CE-markering, die u de zekerheid geeft dat dit in-vitro-diagnostische hulpmiddel voldoet aan de strenge criteria van de Europese Unie.

Kant-en-klare kit met gedetailleerde geïllustreerde instructies

U ontvangt een kant-en-klare kit met gedetailleerde geïllustreerde instructies. U kunt bijvoorbeeld met een automatisch prikapparaat (bijgeleverd) bloed afnemen uit uw vingertop, dat u vervolgens op een speciaal geprepareerd speciaal filterpapier (bijgeleverd) legt. Vervolgens stuurt u het filterpapier naar ons op in geprepareerd verzendingsmateriaal. Wanneer wij het bloedmonster hebben ontvangen, analyseren wij de HS-Omega-3 index en andere vetzuren volgens onze kwaliteitsgegarandeerde methode. Na onze analyse ontvangt u binnen enkele dagen per e-mail of per post een gedetailleerd medisch rapport, waarin het resultaat aan u wordt uitgelegd. Wij garanderen betrouwbare diagnostiek door hoge kwaliteitsnormen. Op deze manier kunt u uw HS-Omega-3 Index® in het streefbereik van 8 – 11% brengen door de inname van EPA en DHA te verhogen. Na drie tot vier maanden moet een controlemeting worden uitgevoerd. Uw voordelen in een oogopslag:

** Geteste analysemethode met hoge stabiliteit van de analysewaarden ** Uitvoering bij het toonaangevende Europese speciale laboratorium voor vetzuuranalyses ** Gedetailleerde, begrijpelijke bevindingen als basis voor medisch voedingsadvies ** Eenvoudige bloedafname via vingertop ** Lage kosten.

U ontvangt een kant-en-klare kit met gedetailleerde geïllustreerde instructies. U kunt bijvoorbeeld met een automatisch prikapparaat (meegeleverd) bloed afnemen uit uw vingertop, dat u vervolgens op een speciaal geprepareerd speciaal filterpapier (meegeleverd) legt. Nadat u het filterpapier in geprepareerd verzendingsmateriaal hebt verzonden, analyseren wij het met ons kwaliteitsgarantieproces. Na onze analyse ontvangt u een gedetailleerd medisch rapport waarin het resultaat aan u wordt uitgelegd.

De kosten van de zelftest bedragen ongeveer € 70.

Houd er rekening mee dat de meetnauwkeurigheid van een zelftest niet zo hoog is als die van een test die door een arts wordt uitgevoerd. Het resultaat geeft u echter een zinvolle maatstaf. Mensen met bloedingsneiging of met een bloedverdunnende behandeling moeten hun arts raadplegen alvorens de zelftest uit te voeren.

No products were found matching your selection.

X
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.